AYLLUNA

Coaching & energiewerk

Algemene voorwaarden aylluna

Algemene voorwaarden:                                                              versie 2023.07.01

Ook wij moeten aan onze verplichtingen voldoen omdat wij bijvoorbeeld gebruik maken van gehuurde locaties, daarom hanteren wij de volgende annuleringsregeling:

 

Annuleren van een opleiding, training, sessie of workshop bij Aylluna:

 

De volgende annuleringsregeling geldt nadat de wettelijke bedenktijd van 7 werkdagen is verlopen:

 

  • Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de opleiding, training of workshop worden er alleen administratiekosten (€ 45,-) in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen 6 en 2 weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag worden annuleringskosten in rekening gebracht. Voor de jaartrainingen zijn de annuleringskosten de opleidingskosten van 1 blok(3-daags). Voor de overige trainingen geldt dat 50 % van de opleidingskosten in rekening gebracht wordt.
  • Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag wordt 100% van de opleidingskosten in rekening gebracht.
  • Indien de deelnemer tussentijds de opleiding, workshop, sessie of training onderbreekt of beëindigt, is er in beginsel geen recht op terugbetaling. 
  • De deelnemer die zich heeft aangemeld voor een training, opleiding, workshop, sessie van Aylluna, committeert zich aan de volledige duur van de opleiding, workshop of training (dat betekent bijvoorbeeld bij een jaartraining vier blokken waarvan de data  vooraf bekend zijn). De deelnemer is bij tussentijdse beëindiging of onderbreking het volledige bedrag van de opleiding, workshop of training verschuldigd aan Aylluna.
    In bijzondere gevallen(calamiteiten) zal in overleg en ter beoordeling van Aylluna gekeken worden naar de mogelijkheid deel te nemen aan een latere of vergelijkbare training of workshop.

     

Aanmelden:

Aanmelding voor een meerdaagse training, opleiding of workshop van Aylluna is definitief na ontvangst van het inschrijfformulier. Bij een workshop of sessie van een dag of dagdeel is aanmelding definitief na aanmelding per email.

Bij aanmelding vragen wij om een aanbetaling die zal worden verrekend met de totaalkosten van de betreffende opleiding, workshop, introductiedag of training.

De betaling dient dan tien werkdagen voorafgaand aan de 1e opleidingsdag volledig voldaan te zijn. In overleg kan in termijnen betaald worden.

Bij onvoldoende deelname heeft Aylluna het recht de training, workshop, opleiding te annuleren. Uiteraard worden de eventuele aanbetalingen dan volledig geretourneerd.

 

Aansprakelijkheid:

De trainingen, opleidingen, introductiedagen, workshops en individuele sessies georganiseerd door Aylluna zijn voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke heling.
Aylluna en hun begeleiders stellen zich niet aansprakelijk voor enig psychisch of ander lijden of schade die voortkomt uit deelname aan hun trainingen, opleidingen, workshops, individuele sessies of bijeenkomsten.

 

Privacy:

Aylluna gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om. In onze privacyverklaring kun je daar meer over lezen. Je kunt deze vinden op https://aylluna.com/privacy of opvragen door een mail te sturen naar aylluna.hans@gmail.com. Bij aanmelding voor een training, workshop of opleiding verklaar je tevens de privacyverklaring te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan.