AYLLUNA

Munay Ki

 

    Munay-Ki:
    Negen traditionele inwijdingen van de Inca-sjamanen zijn als energietransmissies voor iedereen beschikbaar, om ze te ontvangen en op eenvoudige wijze door te geven.
    Zij stellen ons in staat om in onze bestemming te stappen en degene te worden die we zijn, Nu.
    De transmissies zijn een geschenk van de Q’ero-sjamanen uit Peru aan de wereld, voor heling van de mensheid en de aarde. De Q’eros zijn directe afstammelingen van de Inca en zijn bewaarders van oude wijsheid. Ze zijn zorgdragers van de aarde.
    Alberto Villoldo Ph.D. (USA) heeft een belangrijke brug geslagen door deze initiaties naar de westerse wereld te brengen, in een (moderne) vorm die makkelijk over te dragen is.

    De inwijdingen maken in ons een dimensie van onvoorwaardelijke liefde wakker en verbinden ons (weer) met het goddelijke in     onszelf om van daaruit steeds meer ons oorspronkelijke Zijn te ervaren en te leven.

    Het reinigt en herinformeert je energieveld. Je ontvangt de zaden die je zelf tot ontwikkeling mag brengen.

    De Munay-Ki initiaties activeren en bekrachtigen het licht in ons. We kunnen steeds meer IN de wereld zijn en niet VAN de wereld.     Iedere inwijding is een stap naar een ander bewustzijn.

    Dream your world into being!

    The rites of the Munay-Ki are: The Seers Rite, The Harmony Rite, The Bands of Power, The Healers Rite, The Daykeepers Rite, The     Wisdomkeepers Rite, The Earthkeepers Rite, The Starkeepers Rite, and The Creator Rite.

    Het is mogelijk deze inwijdingen individueel of in een groep te ontvangen.

    Voor meer informatie neem gerust contact op!